Els Rooijers

Els RooijersHoi! Ik ben Els Rooijers. Mijn eerste boek schreef ik voor mijn dochter. Ze was toen vier jaar, maar dat is alweer lang geleden.  En nu heb ik al meer dan 35 kinderboeken geschreven!

Eén van mijn favoriete titels is:  Pareltje en de rapwedstrijd. In dit grappige verhaal daagt de brutale Pareltje de rapper Ali B. uit. Wie wint krijgt duizendmiljoen.  Durft Ali B. de uitdaging aan of is hij een schijtkippie?

En nu werk ik aan een serie over drie freerunners. Roofoverval is de titel van deel 1. In dit super spannende boek gaan de freerunners achter gevaarlijke juwelenrovers aan. H5N1 terreur is de titel van deel 2. Terroristen dreigen met een aanslag met een dodelijk virus. Lukt het de freerunners om deze aanslag te voorkomen? Of gaan er miljoenen doden vallen?

Ik heb een spannend verhaal geschreven voor de typecursus van GigaKids. Je kan hem typen in 1 van de lessen.

Wil je meer weten over mijn boeken? Kijk dan op mijn website www.elsrooijers.nl

“Ik vond het verhaal van juf Engelbloed erg spannend. Op het begin dacht ik dat het niet echt spannend zou worden. Maar je had gelijk dat het spannend zou zijn. Maar het was een spannend en leuk verhaal. Groetjes Roos”

“Ik ging vandaag typen en begon met 13.1. Het griezel verhaal dus ik vind hem tot nu toe heel spannend en heel leuk en grappig. Groetjes van Wouter.”

Kinderboekenschrijfster Els Rooijers

nl-map

Cursuslocaties

dyslexie

Dyslexie

Ook met dyslexie kun je blind leren typen. Wil je meer weten?

dyslexie

Leren Programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!

dyslexie

Spellen

Leuke spellen passend bij elke les.

quiz

Quiz

Doe de leuke quizzen van GigaKids

Login

×