Fabien van der Ham

Fabien van der Ham schrijft voor typecursus gigakids
Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Soms vindt zo’n verhaal de weg naar een boek. Als het in mijn hoofd belandt, bijvoorbeeld. Want als een verhaal in mijn hoofd terecht komt, dan moet het er uit. Het eindigt op zijn minst in mijn aantekenboekje, en als ik tijd heb (en mijn luiheid kan overwinnen want een beetje op de bank hangen vind ik ook wel fijn) wordt het soms een boek. Eigenlijk  is het wel jammer dat ik ook heel druk ben met andere dingen zoals poeziëworkshops en filosofielessen geven op basisscholen want in mijn aantekenboekje staan nog zoveel leuke ideeën. Maar ja, die andere dingen zijn ook zo leuk om te doen. Dus in de spagaat acrobateer ik door het leven.

Ik heb voor de GigaKids typecursus een verhaal geschreven die je in 1 van de lessen kan typen!

Hou mijn website in de gaten om te zien wanneer het toch weer gelukt is een nieuw boek te schrijven. Kijk op: www.fabienvanderham.nl

nl-map

Cursuslocaties

dyslexie

Dyslexie

Ook met dyslexie kun je blind leren typen. Wil je meer weten?

dyslexie

Leren Programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!

dyslexie

Spellen

Leuke spellen passend bij elke les.

quiz

Quiz

Doe de leuke quizzen van GigaKids

Login

×