Kitty van Zanten

foto Kitty kleinerHallo, Ik heet Kitty van Zanten. Samen met illustratrice Mireille Spaas maak ik de kinderreisgidsen van Jippie op reis!. Voor de gidsen ga ik op zoek naar verrassende weetjes en grappige woordraadsels. Het is ontzettend leuk om te doen en telkens als het me lukt om een  onbekend weetje van een land te vinden, voelt dat alsof ik een schat gevonden heb. Als ik niet schrijf voor Jippie, schrijf ik voor ondernemers of sta ik als voor de klas als basisschoolleerkracht. In mijn woonplaats  ’s-Hertogenbosch geef ik bovendien Gigakids-typecursussen. Mijn werkweken zien er dus superafwisselend uit!

Ik heb ook een paar stukjes geschreven voor de typecursus GigaKids die je in de lessen kan typen.

Jippie heeft ook zijn eigen website: www.jippieopreis.nl. Via die site kun je trouwens ook je eigen superweetjes en vakantietips aan Jippie laten weten!

nl-map

Cursuslocaties

dyslexie

Dyslexie

Ook met dyslexie kun je blind leren typen. Wil je meer weten?

dyslexie

Leren Programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!

dyslexie

Spellen

Leuke spellen passend bij elke les.

quiz

Quiz

Doe de leuke quizzen van GigaKids

Login

×