Typeles in Alphen aan den Rijn

Mijn naam is Carla Klein Heerenbrink en geef bijna 6 jaar typelessen van GigaKCarla-Klein-Heerenbrinkids in Alphen aan den Rijn.

Typen is een ‘rode draad’ in mijn werk carrière. Na mijn schooltijd (40 jaar geleden) werd het tijd om te werken. Tijdens het solliciteren bemerkte ik dat een typediploma verplicht was! Ik had nog geen typediploma, dus ben ik naar een typeschool gegaan en op een schrijfmachine heb ik leren blind typen. Vóór mijn eerstvolgende sollicitatiegesprek had ik nog geen type examen gedaan, maar ben als een gek thuis vooraf gaan oefenen. Ik werd aangenomen, puur alleen omdat ik met 10 vingers blind kon typen!!

De jaren daarna heb ik de hele geschiedenis van schrijfmachine naar laptop enz. mee gemaakt. Tekstverwerken was voor mij een start in mijn loopbaan, samen met mijn 10 vingers en avondstudies ben ik ‘rijker’ in mijn ervaringen geworden. Nu na 40 jaar is er veel veranderd en wordt er tijdens een sollicitatie procedure niet eens meer gevraagd of je blind kan typen (wat ik overigens vreemd vind, omdat we met computerprogramma’s werken). Mijn passie is om anderen mijn type vaardigheden te leren en ervaringen te delen en hoop dat ze er net zo veel plezier in de toekomst van zullen hebben als ik dat jaren heb gehad.

Voor het geven van typelessen aan kinderen of volwassenen zocht ik naar een eerlijke, betrouwbaar en persoonlijk onderneming. Deze eigenschappen had en heeft gigakids en de website is educatief, eenvoudig met een duidelijk beschreven informatie. In de loop van de jaren heeft gigakids veel positieve groei gehad en komen er ook steeds meer leuke collega’s bij. Onze ervaringen worden uitgewisseld doordat we online veel contact met elkaar hebben, maar belangrijkste is dat we met liefde les mogen geven.

Wanneer je meer informatie over mijn lessen in Alphen aan den Rijn wilt weten, of de foto’s  van alle geslaagde kinderen, dus ook van de ondeugende voetballertjes uit ter Aar!, kijk dan op de site www.alphenpoort.nl.

Aanmelden

Kijk snel voor een locatie bij jou in de buurt!

Locaties →
dyslexie

Computer vaardigheden

Hier gaan we mailen, werken in de Cloud, Spreadsheet, Mediawijsheid, Powerpoint, Google docs en Word!

dyslexie

Leren programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!.

quiz

Typeles voor Volwassenen

Met persoonlijke begeleiding. Lees meer.

Login

×