Voorbeeldbrief voor een school:

Geachte directeur,

Met GigaKids bieden wij onze typecursus aan op school. Meestal doen we dit na schooltijd op school, met gebruik van de computers van school. Dit is voor de kinderen en de ouders gemakkelijk en voor de school een extra service. Vooral omdat de meeste ouders het belangrijk vinden dat hun kind leert typen!

We kiezen voor fysieke lessen omdat dit niet alleen leuker is, maar ook stimuleert om de oefeningen te doen, er gecontroleerd kan worden of de kinderen het goed aanleren en we letten op de zithouding om RSI te helpen voorkomen.

De typeles bestaat uit 13 bijeenkomsten van 45 minuten: 12 lessen en een examen. De kosten hangen af of we huur moeten betalen voor het gebruik van uw computers. Zonder huur is de vraagprijs €125, – en met huur kan deze oplopen tot ongeveer €150, –
We maken bij onze lessen gebruik van een online-programma en daar zitten ook typespellen bij. Zo leren de kinderen spelenderwijs. Ook ons lesprogramma proberen we zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Op de locaties waar we het nu geven zijn ouders, kinderen én scholen enthousiast!

Graag wil ik met u de mogelijkheden bespreken om een cursus op uw school
te organiseren. Ik hoop dat het goed is dat ik u de week even bel om te kijken of ik even langs kan komen om te kijken of ik wat voor u kan betekenen.

Misschien wilt u alvast eerst even op onze site kijken: www. gigakids.nl.
Mocht u vragen hebben dan hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,
Naam
e-mail adres
telefoonnummer
eventuele website

Aanmelden

Kijk snel voor een locatie bij jou in de buurt!

Locaties →
dyslexie

Computer vaardigheden

Hier gaan we mailen, werken in de Cloud, Spreadsheet, Mediawijsheid, Powerpoint, Google docs en Word!

dyslexie

Leren programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!.

quiz

Typeles voor Volwassenen

Met persoonlijke begeleiding. Lees meer.

Login

×