Wie zijn wij
Judith 1mbNa jaren in het buitenland te hebben gewoond verbaasde het me dat de kinderen op school niet leerden typen. Toen ik de directeur hiernaar vroeg zei hij “wij hebben geen tijd om een typecursus te geven, maar als jij het belangrijk vindt, dan organiseer je het maar”. En dat heb ik gedaan: voor mijn zoon en wat klasgenootjes, met een zelf in elkaar gedraaid boekje.

Het jaar erop kwamen veel ouders naar me toe om hun kind op te geven voor de typecursus. Dat overviel me nogal. Maar ik had de teksten toch al klaar liggen, dus heb ik het zo nog een keer gegeven. En het is gewoon erg leuk om te doen!

Maar het zette me wel aan het denken. Als er zo’n behoefte aan was, dan moest het toch anders en beter!  Zo ben ik in contact gekomen met studenten van het HAN en die hebben een eerste eenvoudig online type-programma gemaakt. Dat was het begin van GigaKids.

Maar ja… zo was het natuurlijk zonde als ik de enige was die dit gebruikte. Er zouden vast meer ouders zijn, die dit wilden gaan gebruiken, dacht ik. Een oproepje op Marktplaats leverde de eerste cursusleiders op.

En nu is GigaKids inmiddels een groot succes. We zijn met veel leuke enthousiaste cursusleiders, verspreid door Nederland.

Samen met hen vormen we een geweldig landelijk team!  We wisselen regelmatig tips en informatie uit om de lessen nóg weer leuker en beter te maken!

docenten GigaKids typecursus

 lunch GigaKids typecursus

Op de foto’s hierboven kan je zien hoe gezellig het is als we elkaar ontmoeten op een netwerkborrel of bij een lunch 🙂

Allemaal leuke enthousiaste mensen die met veel plezier de typelessen geven.

Zoals Anniek, Carla, Maud, Carmen, Marja, Heleen, Rob, Sabine, Gea, Kelly, Fenna, Erika, Melissa, Jan, Tineke, Sabine, Erwin, Hermien, Erna, Klaasje, Anneke, Hannah, Suzanne, Yvon, Judith, Jos, Nienke, Frans, Nicolien, Julia, Femke, Doret, Ilonka, José, Gerard, Corrie, Rachel, Paula, Elya, Tamara, Hellen, Anne, Jane, Edilia, Marjolein, Karlijn, Inge, Nicole, Heleen, Angelique, Shanice, Winfried, Wendy, Nicole, Marlies, Carmencita, Judith, Henna, Theo, Marloes, Petra, Ellen, Nancy, Kitty, Dieuwertje, Willemijn, Doret, Conny, Esther, Clasin, Willemijn, Wilma en Jetty…

Aanmelden

Kijk snel voor een locatie bij jou in de buurt!

Locaties →
dyslexie

Computer vaardigheden

Hier gaan we mailen, werken in de Cloud, Spreadsheet, Mediawijsheid, Powerpoint, Google docs en Word!

dyslexie

Leren programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!.

quiz

Typeles voor Volwassenen

Met persoonlijke begeleiding. Lees meer.

Login

×