Typecursus in Barneveld e.o.

typecursus in BarneveldHallo, ik ben Marja van der Helm.

Ik geef  met GigaKids in o.a. Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Kootwijkerbroek, Uddel, Putten, Ermelo, Harderwijk, Hierden, Lunteren, Ede en Apeldoorn.

Waarom ik met typeles geven ben begonnen?
Ik zocht werk en wilde wel iets doen waarbij ik kinderen iets kon leren.

Ik ben in het verleden directie-secretaresse geweest en ken dus als geen ander het gemak van het met tien vingers blind kunnen typen. Nu kon ik bij mijn werk een mooie combinatie maken van de dingen die ik leuk vond.

Wat ik leuk vind aan het typeles geven met GigaKids?

Dat je de kinderen iets leert waar ze hun hele leven plezier van hebben en dat ze daarmee een grotere keuze hebben in het soort werk dat ze later kunnen gaan doen.

De enthousiaste antwoorden die de kinderen geven in de enquête die ze aan het eind van de cursus kunnen invullen zijn meestal superleuk. Dan melden ze dat je de allerbeste juf bent die typeles kan geven.typecursus Barneveld e.o.

En het mooiste compliment is dat ze zeggen dat je alles zo goed uitlegt en ze zo goed helpt. Want daar doe je het uiteindelijk voor: ze een betere toekomst geven door alles wat ze op deze leeftijd hebben meegekregen.

 

Aanmelden

Kijk snel voor een locatie bij jou in de buurt!

Locaties →
dyslexie

Computer vaardigheden

Hier gaan we mailen, werken in de Cloud, Spreadsheet, Mediawijsheid, Powerpoint, Google docs en Word!

dyslexie

Leren programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!.

quiz

Typeles voor Volwassenen

Met persoonlijke begeleiding. Lees meer.

Login

×