WELKOM BIJ TYPISCH ENTER!

Erna Borghuis typecursus EnterIn 2014 ben ik, Erna Borghuis, gestart met het geven van typelessen volgens de methode van Gigakids. Typisch Enter verzorgt type- en computercursussen voor kinderen en volwassenen. Deze cursussen starten minimaal 3 keer per schooljaar op verschillende locaties in Rijssen en Nijverdal.

Ik heb zelf vroeger ook een typecursus gevolgd en een diploma voor blind machineschrijven (typediploma) op zak. Inmiddels heb ik al heel wat werkervaring opgedaan (in andere sectoren) waarbij mijn toetsenbordvaardigheid goed van pas kwam. Omdat het werken met kinderen mij enorm aansprak ben ik mij gaan verdiepen in het geven van typecursussen voor kinderen. Hierdoor is in 2014 Typisch Enter ontstaan.

Informatie: Erna Borghuis
Mail: erna.borghuis@outlook.com
Website: www.typischenter.nl

 

Erna Borghuis Typecursus Enter Klas

Logo Typisch Enter2

 

Aanmelden

Kijk snel voor een locatie bij jou in de buurt!

Locaties →
dyslexie

Computer vaardigheden

Hier gaan we mailen, werken in de Cloud, Spreadsheet, Mediawijsheid, Powerpoint, Google docs en Word!

dyslexie

Leren programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!.

quiz

Typeles voor Volwassenen

Met persoonlijke begeleiding. Lees meer.

Login

×