Typecursus in Rosmalen

typecursus in Rosmalen, Carmen Nijssen
Wat leuk dat je op deze pagina kijkt!

Ik stel me graag even persoonlijk aan je voor. Ik ben Carmen Nijssen, 45 jaar en geef sinds 2014 met veel plezier typeles aan kinderen en volwassen.

Veel lessen vinden plaats in Rosmalen maar ik geef ook cursussen op diverse scholen en wijkcentra in ’s-Hertogenbosch en de directe omgeving.

Mocht je interesse hebben in een typecursus kijk dan op www.tiepiesss.nl naar de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk mag je me altijd bellen of e-mailen wanneer je vragen hebt of een persoonlijk advies wenst


Waarom ben je met het typeles geven begonnen?

Toen ik besloten had te stoppen met mijn huidige functie ben ik gaan nadenken over wat ik nu echt graag zou willen doen zonder te denken aan inkomsten, werktijden, status of iets dergelijks. Ik heb zelf veel typeles gehad op Schoevers en type nog altijd erg graag. Toen ik over GigaKids hoorde ben ik een dagje bij Saskia gaan kijken en was totaal verkocht!

Wat vindt je leuk aan het typeles geven met GigaKids?

 

Het is heerlijk om onbevangen jonge kinderen in slechts enkele weken iets te leren waar ze hun hele leven profijt van hebben; ik geniet nog dagelijks van mijn typevaardigheden. De omgang van kinderen in deze leeftijd is zo ontzettend leuk; ze kunnen zo trots zijn, zo eerlijk, gezellig en lief en leren zo veel in een heel korte tijd!

 Typecursus Rosmalen

Een leuke anekdote

 

Poeh, echt 1 noemen is heel moeilijk, elke les is eigenlijk een genot en ik vind het zo leuk dat sommige groepen niet eens willen stoppen met typen als de les om is! Ik geniet enorm van zelf getypte, vaak lieve briefjes en laatst heeft een heel jonge cursist zelf een tas voor me genaaid met mijn naam erop, dat is toch geweldig?

Informatie

 

Zie www.tiepiesss.nl of op mijn Facebookpagina Tiepiesss.
Daar is veel te vinden over mijn activiteiten en locaties.

Aanmelden

Kijk snel voor een locatie bij jou in de buurt!

Locaties →
dyslexie

Computer vaardigheden

Hier gaan we mailen, werken in de Cloud, Spreadsheet, Mediawijsheid, Powerpoint, Google docs en Word!

dyslexie

Leren programmeren

WIL JE LEREN PROGRAMMEREN? Maak je eigen spellen met Scratch!!!.

quiz

Typeles voor Volwassenen

Met persoonlijke begeleiding. Lees meer.

Login

×