Erwin Oude Egbrink – Borne, gemeente Dinkelland en Oldenzaal

Het geeft voldoening om kinderen op een leuke leerzame manier vaardigheden bij te brengen, ieder op zijn of haar niveau. Ik ben van mening dat onze cursussen ook bijdragen aan de taalontwikkeling van de leerling. Belangrijk vind ik de houding achter het toetsenbord, dat door de juiste vingers de goede toetsen worden geraakt. en veel humor. Via 06-29981698 en info@geleerd.eu ben ik te bereiken!

Ivon Schouten – Castricum

Ik ben juf Ivon Schouten en geef typeles in de regio Castricum (Noord Holland). In slechts 13 weken leren wij je op een leuke manier blindtypen! De cursus is zowel voor kinderen als volwassenen en ook in andere talen (Spaans/Engels) beschikbaar. Lessen kun je klassikaal volgen met leeftijdgenoten (dat is vertrouwd) maar ook online met digitale begeleiding. Via onze website www.gigakids.nl kun je je opgeven voor een cursus bij jou in de buurt. Heb je een persoonlijke vraag? Je kunt mij bereiken via info@typetijd.nl .

Sonja – Lemmer

Ik vind het een uitdaging om ieder uniek kind de juiste begeleiding te geven!

Jolanda – Leiden e.o.

“Iedereen kan leren typen, jong en oud. Met leuke spelletjes in de lessen houd ik cursisten gemotiveerd. De wekelijkse groepsles zorgt ervoor dat je op tijd de huiswerk-oefeningen maakt. Binnen 3 maanden kun je vlot én goed typen. ”